Een nieuwe thuis


Als de eigen woning te groot, te eenzaam of te onveilig wordt om er nog te blijven, dan zijn er in Woonzorggroep GVO diverse woonalternatieven mogelijk. Wij hebben een aantal residenties van assistentiewoningen verspreid over de provincie waar men zelfstandig blijft wonen. Is er permanente ondersteuning en/of professionele zorg nodig, dan kan je in één van onze woonzorgcentra terecht. In een huiselijke, familiale sfeer omringen we onze bewoners steeds met warme en deskundige zorg op maat.

 

Assistentiewoningen

In de meeste gemeenten waar we een woonzorgcentrum hebben, zijn er ook assistentiewoningen beschikbaar. Er zijn assistentiewoningen dichtbij het woonzorgcentrum en andere die er verder van af liggen.

In alle residenties woon je in je eigen flat (uitgerust met een beloproepsysteem) in alle comfort en alle vrijheid, zonder zorgen en zonder eenzaamheid. Je kan rekenen op professionele begeleiding en een uitgebreide waaier aan activiteiten.

In de meeste assistentiewoningen kan je een bepaalde tijd proefwonen om te kijken of deze woonzorg jou bevalt.

Woonzorgcentrum

Onze tien woonzorgcentra hebben elk hun eigen karakter en sfeer. Sommige voorzieningen bevinden zich in het hart van de stad, anderen in een dorp, nog anderen middenin de velden. Het ene centrum is klein, het andere heeft net veel kamers.

Maar allen baden ze in een oase van gezelligheid en huiselijkheid. In elk van onze huizen geven GVO-medewerkers elke dag opnieuw het beste van zichzelf om onze bewoners met de beste zorgen te omringen.

Ons doel? Van onze woonzorgcentra een thuis maken. Of je er nu werkt of woont.

Zorgflats / zorgverblijf

In een aantal woonzorgcentra zijn een aantal kamers exclusief voorbehouden voor koppels, waarvan één of beide partner(s) hulpbehoevend zijn en die graag samen willen blijven wonen.

Je leeft zo veel mogelijk op je eigen ritme en kan rekenen op alle nodige zorg en ondersteuning vanuit het woonzorgcentrum.

Andere zorgoplossingen

Thuis blijven wonen
Thuis blijven wonen
GVO, Kortrijk
Tijdelijk niet thuis wonen
Tijdelijk niet thuis wonen
GVO, Kortrijk