Maak jij mee het verschil in onze woonzorgcentra? 


Welkom in de hartverwarmende wereld van vrijwilligerswerk in onze woonzorgcentra verspreid over het prachtige West-Vlaanderen!

Ben je op zoek om op een zinvolle manier om jouw tijd en talenten in te zetten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! In Woonzorggroep GVO is vrijwilligerswerk veel meer dan helpen alleen, het is ook plezier maken en nieuwe vrienden ontmoeten. Het is een kans om deel uit te maken van een warme gemeenschap en een verschil te maken in het leven van onze bewoners.

Vrijwilliger worden bij Woonzorggroep GVO is meer dan de moeite waard!

Bekijk HIER het filmpje waarin enkele van onze vrijwilligers vertellen hoe zij hun vrijwilligerswerk in onze woonzorgcentra ervaren! 

 

Een wereld aan mogelijkheden, voor elk wat wils!

Bij ons kan je van alles doen, van helpen in de cafetaria tot gezellig wandelen met bewoners of de bewoners begeleiden bij leuke activiteiten.

We geloven in de kracht van diversiteit met een brede waaier aan vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw interesses en vaardigheden. We willen dat jij kan doen waar je blij van wordt, terwijl je het leven van anderen wat meer glans geeft.

Laat ons HIER meteen weten wat jouw voorkeuren en mogelijkheden zijn!

 

Kies zelf wanneer je kan en wil helpen!

Tijd is kostbaar en een drukke agenda is geen uitzondering, maar laat dat geen belemmering zijn voor jouw engagement als vrijwilliger.

Kan je je slechts enkele uren per maand vrijmaken of wil je graag een vaste dag per week reserveren, bij ons kan het allemaal! Wij zoeken naar een samenwerking die perfect in jouw leven en in onze werking past. 

Laat ons HIER meteen weten wat jouw voorkeuren en mogelijkheden zijn!

 

Een steun in de rug voor onze medewerkers

Onze medewerkers zijn als superhelden, maar ook superhelden hebben sidekicks nodig. En dat ben jij voor 100%!

Als vrijwilliger ben jij de onmisbare schakel in de ketting van warme zorg voor onze bewoners. Of het nu gaat om het helpen bij dagelijkse taken, het ondersteunen bij  activiteiten of het delen van je glimlach, jouw bijdrage maakt het werk van onze medewerkers nog waardevoller. Samen zijn jullie een team dat liefde en zorg verspreidt in elke hoek van ons woonzorgcentrum.

 

Vrijwilligerswerk is er voor iedereen, jong en oud van alle slag en soort!

Onze deuren staan open voor mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Voor de student die zijn/haar vrije tijd leuk en zinvol wil besteden, voor de werkende die buiten zijn/haar werkuren graag een steentje wil bijdragen aan de samenleving, voor de gepensioneerde die zijn/haar levenservaring wil blijven delen,... Iedereen is van harte welkom!

 

 

Krijg massa's liefde en dankbaarheid, het beste bedankje!

Als vrijwilliger krijg je niet alleen waardering, maar ook veel liefde en dankbaarheid. Elke glimlach en 'dank je wel' van bewoners en medewerkers is een oprecht compliment dat jou een gevoel van warmte en voldoening geeft.

Jij maakt de wereld een stukje mooier maakt. Jouw engagement is niet gewoon een klusje, maar een boeiende reis waarbij je nieuwe vrienden ontmoet en anderen blij maakt.

 

 

Vrijwilligen kan in één of meerdere van de tien woonzorgcentra die tot Woonzorggroep GVO behoren. Onze woonzorgcentra liggen vrij gespreid over West-Vlaanderen. Wie weet ligt er een wooncentrum bij jou in de buurt!

Laat ons HIER meteen weten wat jouw voorkeuren en mogelijkheden zijn!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Ontdek het plezier van vrijwilligerswerk in onze woonzorgcentra!

Heb jij ook wel interesse om vrijwilliger te worden? Laat het ons HIER weten!

Vertel ons wat je leuk vindt en wanneer je beschikbaar bent. Wij nemen snel contact op.

Samen bouwen we aan een gemeenschap waar zorg, liefde en vriendschap centraal staan. We kijken ernaar uit om jou beter te leren kennen en wie weet, ben jij binnenkort een enthousiast lid van ons vrijwilligersteam!

Kom meer te weten over Woonzorggroep GVO!

Wie zijn we?
Wie zijn we?
GVO, Kortrijk
Werken bij GVO
Werken bij GVO
GVO, Kortrijk